Biografie legendárního kytaristy Judas Priest: Horký brambor Ripper odchází

29.04.2024 12:36 - Tisková zpráva | foto: Spark Rock Magazine

V letech 1996 - 2003 byl hlasem světoznámé kapely Tim Owens. Svou nelehkou roli zvládl s grácií, přesto byl jeho odchod pro všechny strany velmi delikátní. A to ještě K.K. netušil, že se po letech oba muži znovu sejdou v jednom seskupení.

"Bylo to těžké loučení, i když jsem toho názoru, že překvapený nebyl. Pokud použiju paralelu s fotbalem, když vám nejlepší střelec pláchne a vy ho nahradíte klukem, který taky umí dávat góly, a po čase se naskytne možnost získat svého jedinečného šutéra zpět, co budete dělat? Nebylo v tom nic osobního. Šlo o kariérní rozhodnutí, což Ripper naprosto respektoval a přijal maximálně smířlivě. Nic jiného jsem ani nečekal, protože on je gentleman, který umí zachovat dekorum. Kromě toho mám dojem, a možná chci jedním dechem i trochu ospravedlnit své kroky, že mu tenhle krok ve finále prospěl. V dlouhodobém horizontu by pro něj bylo nesmírně složité nadále plnit roli záskoku za Roba Halforda."

Jak choulostivé střídání zpěváků dopadlo, najdete v autobiografii K.K. Downinga "Heavy Duty: Dny a noci v Judas Priest", kterou seženete také v našem e-shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY